top of page

TRYCK & PRINT

Förstärk ert varumärke genom att ha en kraftfull grafisk profil på er verksamhet!

För att de budskap och den information du förmedlar utåt ska ha en personlig prägel och förmedla ditt företags identitet och dess värden är det bra att ha en genomgående och enhetlig grafisk profil. Detta innebär i vanliga fall att ditt företags logotyp finns med på visitkort, brevpapper och kuvert, samt nödvändiga kontaktuppgifter. Detta inger förtroende och affärsmässighet hos dina kunder. Det bästa är att ni har en jämn och attraktiv profil genom hela ert företag.

Har ditt företag en tydlig grafisk profil idag?

Företagets grafiska profil är ansiktet utåt. Det är viktigt att kunden alltid känner igen sig och genast ser vem som är avsändare. En enhetlig grafisk profil för samtliga trycksaker och hemsida ger ett professionellt intryck som förstärker ert företags identitet.

Smakfull grafisk formgivning!

Den grafiska profilen anger hur logotyp, slogan och adressuppgifter ska användas inom företaget. För att alltid förmedla en sammanhållen bild gentemot kunden är det av stor vikt att alltid hålla sig till de färg- och utformningsregler som anges i den grafiska profilen.

Vi hjälper er att ta fram en snygg grafisk profil som används för trycksaker så som brevpapper, kuvert och visitkort samt webb.

Exempel på tryckmaterial som NowaMind AB kan erbjuda är visitkort, broschyrer, tabloider, foldrar, ja allt inom tryck kan vi erbjuda tillsammans med våra leverantörer.

Vi samarbetar med olika tryckerier som passar just dig.

bottom of page